Bulvių vėdarai
AUTORIUS:
Dovile
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai bulvių
200 gramų lašinukai
2 vienetai svogūnai
2 vienetai žarnos vėdarams
2 žiupsneliai druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves nuskutame, nuplauname bei sutarkuojame.
2.
Lašinukus ir svogūnus supjaustome smulkiai ir pakepiname. Juos supilame ant sutarkuotų bulvių ir išmaišome. Įberiame druskos ir viską darkart gerai išmaišome.
3.
Į žarnas sukrečiame bulvių tarkius, galus užrišame.
4.
Kepimo skardą ištepame riebalais, įpilame truputį vandens ir sudedame prikimštas žarnas.
5.
Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvių vėdarai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Bulves nuskutame, nuplauname bei sutarkuojame.

  2. Lašinukus ir svogūnus supjaustome smulkiai ir pakepiname. Juos supilame ant sutarkuotų bulvių ir išmaišome. Įberiame druskos ir viską darkart gerai išmaišome.

  3. Į žarnas sukrečiame bulvių tarkius, galus užrišame.

  4. Kepimo skardą ištepame riebalais, įpilame truputį vandens ir sudedame prikimštas žarnas.

  5. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 190 - 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.

Receptą atsiuntė Dovile
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų