šiek tiek | druska |
500 gramų | bulvių |
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos salotos su vištiena
- Saldžios vištienos salotos
- Grybų salotos su rūkytu kumpiu
- Čekiškos salotos
- Salotos su slyvomis
- Milano salotos su rūkyta žuvimi
- Salotos su feta sūriu
- Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
- Tuno salotos „vienas du trys“
- Giedrės salotos
- Salotos drebučiuose
- Salotos su varške ir pomidorais
- Jautienos salotos
- Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
- Makaronų ir kumpelio mišrainė
- Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
- Burokėlių salotos su pupelėmis
- Salotos su ančiuviais
- Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
- Karštos šparagų salotos
Bulvių salotos
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Užpilui reikės:
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.