Išvirti bulves ir kiaušinius. Nulupti ir supjaustyti kubeliais bulves, o kiaušinius tik perpjauti per pusę.
Susmulkinti salierą, papriką, svogūną, agurkus ir petražoles.
Viską sumaišyti su majonezu, baltuoju vynu ir paskaninti prieskoniais.
Bulvių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | agurkų (marinuoti) |
0.5 kilogramo | bulvių |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | vynas (baltas) |
3 vienetai | kiaušiniai (dideli) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (sausos) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | salierai (stiebai) |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių apkepas su šparagais
- Čekiški bulviniai blynai
- Švilpikai (šiuškės)
- Virtų bulvių blynai
- Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
- Keptos česnakinės bulvės
- Bulvių ir varškės apkepas
- Bulvių kotletai su porais
- Greitas bulvių apkepas
- Bulvių kukuliai grybų padaže
- Bulvės su sūriu
- Bulvių gėlytė su grybų įdaru
- Irinos bulvių iešmeliai
- Orkaitėje keptos bulvės
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Mėsos apkepas
- Bulvių kroketai
- Įdarytos bulvės
- Blynai su moliūgais
- Baltarusiški bulviniai
Bulvių salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, marinuoti,
3 vienetai -
Bulvės,
0.5 kilogramo - Druska
-
Vynas, baltas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, dideli,
3 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, sausos,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
-
Salierai, stiebai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti bulves ir kiaušinius. Nulupti ir supjaustyti kubeliais bulves, o kiaušinius tik perpjauti per pusę.
Susmulkinti salierą, papriką, svogūną, agurkus ir petražoles.
Viską sumaišyti su majonezu, baltuoju vynu ir paskaninti prieskoniais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...