šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 stiklinė | bulvių (nuoviras) |
šiek tiek | druska |
1.5 kilogramo | bulvių (nuoviras) |
0.5 stiklinės | pienas |
300 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
Nukošus pasilikti stiklinę nuoviro.
Kiaulienos lašinius smulkiai supjaustyti ir kepinti. Šiek tiek apkepus ir išsiskyrus riebalams, sumesti smulkintus svogūnus. Kepinti tol, kol svogūnai gražiai pagelsta, o lašinukai apskrunda.
Virtas bulves sutrinti trintuve, atskiesti nuoviru bei pienu. Įmaišyti svogūnus su spirgais, druska bei pipirais, dar kartą viską pertinti trintuve.
Valgyti tinka su bet kokia mėsa, žuvimi, daržovėmis.
Ypač skanu su raugintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių košė su sūriu
- Bulvių košė su varške
- Manų apkepas su razinomis
- Grikių košė su pievagrybių padažu
- Manų košė
- Vaisinė avižinė košė
- Avižinės košės apkepas
- Skani avižinė košė
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Mango ir bananų tyrė
- Ropių piure
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Moliūginė manų košė su citrina
- Vištiena su bulvių koše
- Sūdytos rūgštynės žiemai
- Avižinių dribsnių košė su cinamonu
- Morkų košė su kiaušiniais
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
Bulvių košė su spirgais
- Juodieji pipirai, malti
-
Bulvės, nuoviras,
1 stiklinė - Druska
-
Bulvės, nuoviras,
1.5 kilogramo -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaulienos lašiniai,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves išvirti, virimo pabaigoje įdedant lauro lapelius bei druskos pagal skonį.
Nukošus pasilikti stiklinę nuoviro.
Kiaulienos lašinius smulkiai supjaustyti ir kepinti. Šiek tiek apkepus ir išsiskyrus riebalams, sumesti smulkintus svogūnus. Kepinti tol, kol svogūnai gražiai pagelsta, o lašinukai apskrunda.
Virtas bulves sutrinti trintuve, atskiesti nuoviru bei pienu. Įmaišyti svogūnus su spirgais, druska bei pipirais, dar kartą viską pertinti trintuve.
Valgyti tinka su bet kokia mėsa, žuvimi, daržovėmis.
Ypač skanu su raugintais kopūstais.