Bulvių kamuoliukai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek vanduo (padažui)
šiek tiek druska (padažui)
300 gramų pievagrybiai (padažui)
1 vienetas agurkų (padažui)
1 vienetas pomidorai (padažui)
2 arbatiniai šaukšteliai sviestas (padažui)
5 valgomieji šaukštai majonezas (padažui)
2 valgomieji šaukštai grietinė (padažui)
1 kilogramas bulvių
300 gramų kiaulienos faršas
200 gramų džiūvėsėliai
0.5 litro aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutarkuojame bulves. Tada iš jų išspaudžiame visas sultis, pasilieka tik sausi tarkiai. Į tarkius dedame kiaulienos faršą (ruoškite taip kaip ruošiate kotletus, pagal savo receptą) iš jų padarome mažus kamuoliukus kartu sudėjus. Beje faršas dedamas kaip į cepelinus į vidų. Tuomet viską išvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejaus puode apie 7 minutes.

Padažui: viską susmulkiname. Majonezą sumaišome su vandeniu. Išverdame smulkintus mažais gabalėliais pievagrybius su grietine ir šlakeliu sviesto. Tada nustojus virti įdėti agurką su pomidorų, tik jau nuimti nuo viryklės, nes jie kartu išvirs.
Ir padažas paruoštas. Pasirinkti sau tinkamą druskos kiekį.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvių kamuoliukai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sutarkuojame bulves. Tada iš jų išspaudžiame visas sultis, pasilieka tik sausi tarkiai. Į tarkius dedame kiaulienos faršą (ruoškite taip kaip ruošiate kotletus, pagal savo receptą) iš jų padarome mažus kamuoliukus kartu sudėjus. Beje faršas dedamas kaip į cepelinus į vidų. Tuomet viską išvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejaus puode apie 7 minutes.

Padažui: viską susmulkiname. Majonezą sumaišome su vandeniu. Išverdame smulkintus mažais gabalėliais pievagrybius su grietine ir šlakeliu sviesto. Tada nustojus virti įdėti agurką su pomidorų, tik jau nuimti nuo viryklės, nes jie kartu išvirs.
Ir padažas paruoštas. Pasirinkti sau tinkamą druskos kiekį.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų