Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvių ir lašišos kukuliai

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuskusti, išvirti ir nusunkti bulves.

  2. Svogūną, petražoles susmulkinti, nedideliais gabaliukais supjaustyti lašišą.

  3. Viską sudėti į indą , įpilti citrinų sulčių, acto įmušti kiaušinį, barstyti druskos ir pipirų. Gerai išmaišyti. Turi pasidaryti tirštas faršas.

  4. Tarp delnų suvolioti 16 rutuliukų.

  5. Į gilią lėkštę įmušti du kiaušinius, į kitą lėkštę suberti miltus ir džiūvėsėlius. Kiekvieną kukulį pamirkyti kiaušinių plakinyje ir apvolioti džiūvėsiuose.

  6. Kepti gruzdintuvėje, kol kukuliai gražiai apskrus. Kukuliukus dėti ant virtuvinio rankšluosčio, kad nusiriebalintų. Patiekti karštus.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų