Bulvių ir lašišos kukuliai
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų bulvių
1 vienetas svogūnai
250 gramų lašiša (šviežia)
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos)
3 valgomieji šaukštai dižono garstyčios
1 valgomasis šaukštas actas
3 vienetai kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai miltai
80 gramų džiūvėsėliai
šiek tiek aliejus (žemės riešutų, kepimui)
šiek tiek dižono garstyčios
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nuskusti, išvirti ir nusunkti bulves.
2.
Svogūną, petražoles susmulkinti, nedideliais gabaliukais supjaustyti lašišą.
3.
Viską sudėti į indą , įpilti citrinų sulčių, acto įmušti kiaušinį, barstyti druskos ir pipirų. Gerai išmaišyti. Turi pasidaryti tirštas faršas.
4.
Tarp delnų suvolioti 16 rutuliukų.
5.
Į gilią lėkštę įmušti du kiaušinius, į kitą lėkštę suberti miltus ir džiūvėsėlius. Kiekvieną kukulį pamirkyti kiaušinių plakinyje ir apvolioti džiūvėsiuose.
6.
Kepti gruzdintuvėje, kol kukuliai gražiai apskrus. Kukuliukus dėti ant virtuvinio rankšluosčio, kad nusiriebalintų. Patiekti karštus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvių ir lašišos kukuliai

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuskusti, išvirti ir nusunkti bulves.

  2. Svogūną, petražoles susmulkinti, nedideliais gabaliukais supjaustyti lašišą.

  3. Viską sudėti į indą , įpilti citrinų sulčių, acto įmušti kiaušinį, barstyti druskos ir pipirų. Gerai išmaišyti. Turi pasidaryti tirštas faršas.

  4. Tarp delnų suvolioti 16 rutuliukų.

  5. Į gilią lėkštę įmušti du kiaušinius, į kitą lėkštę suberti miltus ir džiūvėsėlius. Kiekvieną kukulį pamirkyti kiaušinių plakinyje ir apvolioti džiūvėsiuose.

  6. Kepti gruzdintuvėje, kol kukuliai gražiai apskrus. Kukuliukus dėti ant virtuvinio rankšluosčio, kad nusiriebalintų. Patiekti karštus.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų