Bulvių guliašas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | agurkų (rauginti) |
2 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
100 gramų | grietinė |
3 vienetai | česnakas |
2 stiklinės | sultinys |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Troškinti brokoliai
- Pupelių ir kopūstų troškinys
- Troškintas ungurys
- Troškinta žuvis su morkomis
- Krevetės afrikietiškai
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
- Kopūstų troškinys
- Dvariškių troškinys
- Troškinti topinambai
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
- Šutintas karosas
- Vištienos kamuoliukai
- Daržovių troškinys
- Porai su grybais
- Plovas
- Virtas karšis
- Amerikietiškas sūrio troškinys
- Karpis, troškintas piene
- Menkės ir kopūstų troškinys
Bulvių guliašas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
10 vienetų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Agurkai, rauginti,
4 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
100 gramų -
Česnakas,
3 vienetai -
Sultinys,
2 stiklinės - Žalumynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
nuluptas bulves supjaustykite stambiais kubeliais, suberkite į puodą, įberkite druskos ir sudėkite svieste pakepintus susmulkintus svogūnus. Tada užpilkite sultiniu ir troškinkite dangčiu uždengtame puode. Truputį patroškinę suberkite nuluptus ir susmulkintus agurkus ir toliau troškinkite. Likus kelioms minutėms iki troškinimo pabaigos sudėkite nuluptus ir susmulkintus pomidorus , česnakus ir grietinę.Patroškinkite dar apie 5 - 10 min. ir pabarstykite žalumynais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...