1 kilogramas | bulvių | |
1 vienetas | svogūnai (didelis) | |
400 gramų | pievagrybiai (švieži) | |
150 gramų | miltai | |
šiek tiek | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai grybų sklindžiai
- Vėdarai
- Bulvių kukuliai
- Cepelinai
- Bulviniai blynai su įdaru
- Grilyje keptos bulvės
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Bulviniai bokšteliai
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Bulvinukai
- Raganos kepsniukas
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Vėdarai
- Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
- Bulviniai blynai su morkomis
- Bulvių plokštainis
- Irinos bulvių iešmeliai
- Kugelis kaimiškai
- Bulvių vyniotinis
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas -
Pievagrybiai, švieži,
400 gramų -
Miltai,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves gerai nuplauname ir išverdame su lupenomis.
Nuplauname ir smulkiai supjaustome grybus. Kepiname įkaitintame aliejuje, kol išgaruos skystis nuo grybų. Tada dedame smulkintą svogūną ir kepiname 5 - 7 minutes iki auksinės rudos spalvos.
Išvirtas bulves atvėsiname ir nulupame, pridedame druskos ir sugrūdame košę. Tada pridedame miltų (nepadauginame, nes jų reikia tik tiek, kad tešla būtų minkoma) ir išminkome tešlą. Bulvių košę padaliname į kamuoliukus ir kiekvieną kamuoliuką dedame ant miltais pabarstyto stalo, suplojame ir šaukšto pagalba dedame įdarą.
Zrazus kepame įkaitintame aliejuje ir abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Skanaus.