Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Bulviniai grybų sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pica su bulvėmis ir kumpiu
- Pikantiškos bulvės
- Keptos armonikos
- Irinos bulvių iešmeliai
- Švilpikai
- Norvegiški bulviniai blynai
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Bulvių plokštainis
- Bulvių kroketai
- Bulvių ir špinatų apkepas
- Raganos kepsniukas
- Bulvių košė su vištiena
- Bulviniai zrazai su jautiena
- Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
- Kugelis
- Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Apkepas „La Graikija“
- Tarkuotų bulvių apkepas
Bulviniai grybų sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti.
Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje (ant aliejaus ar margarino), kol gražiai apskrus abi pusės.
Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...