6 vienetai | bulvių |
1 stiklinė | grybai (virtų sūdytų) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepenų blyneliai
- Moliūgų sklindžiai
- Blynai su grybais
- Blyninės picos iš bulvių
- Mieliniai greitučiai
- Cukinijų blyneliai pusryčiams
- Bulvinė pica
- Žemaičių blynai su grybais
- Pomidorų blynai
- Bulviniai grybų sklindžiai
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
- Tarkuotų bulvių blynai
- Mieliniai blyneliai
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Bulviniai blynukai
- Amerikietiški vafliai
- Avižinių dribsnių blyneliai su varške
- Bulvių ir cukinijų blynai
- Širdelės
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grybai, virtų sūdytų,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti. Blynus kepti įkaitintoje keptuvėje su margarinu. Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Komentarai (13)
-
RENATA
2011-08-15 09:04
kaip pasigaminti pomidoru padaza
-
fgter
2010-09-13 17:58
mmmmmmmmmmm :super: labei skanu :-)
-
(anonimas)
2010-03-21 16:38
%-)
-
gita
2008-09-06 00:29
na perskaicius recepta negaliu susilaikyti nuo komentaro.i blynus butinai reikia deti kiausiniu ir ne su miltais kepti o su manu kruopom. va tada tai gaunasi tikri gruzdus blynai.ir jei kas dar nezinojo gink dieve ne ant margarino kepti,nes valgysit vienus toksinus.labai gerai alyvuogiu aliejus bet ne Estraverdzine,nes jis tinka tik salotoms , kadangi yra salto spaudimo.
-
Patricija
2008-09-04 00:00
Ponui blynu zinovui svarbiausia pademonstruot zinias. Bet kad cia ne zynio konkursas, o receptu svetaine - pastarasis nepastebejo :)
-
rima
2008-09-02 15:29
to :vincentas
koks skirtumas?juk skonis nuo to nesikeicia :))
-
Vincentas
2008-07-10 22:05
Čia ne blynai, o sklindžiai, nes blynai būna per visą keptuvę ir būtinai su raugu