6 vienetai | bulvių ((didelės)) |
1 valgomasis šaukštas | kiaušiniai |
1 saujelė | lašinukai (i (galima parūkyti)) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | grybai ( (smulkinti) apie) |
šiek tiek | pipirai (SANTA MARIA mišinys) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | kefyras |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventiniai blynai
- Bulviniai blynai su morkomis
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
- Žemaičių blynai
- Bulviniai blynai su grybais
- Bulviniai blynai
- Bulvių kotletai su porais
- Rudens blynai
- Bulviniai blynai su moliūgais
- Bulvių „Pampuškos“
- Bulviniai blynai su sūriu
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Žemaičių blynai su grybais
- Blyninės picos iš bulvių
- Bobutės zrazai
- Dešrelės su bulviniais blynais
- Bulviniai blynai su įdaru
- Bulvinė pica
- Tarkuotų bulvių blynai
Bulviniai blynai su grybais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės, (didelės),
6 vienetai -
Kiaušiniai,
1 valgomasis šaukštas -
Lašinukai , i (galima parūkyti),
1 saujelė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai, (smulkinti) apie,
200 gramų - Pipirai, SANTA MARIA mišinys
- Druska
- Aliejus
-
Kefyras,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulvės nuskusti, sutarkuoti, nusunkti skystį (jei per daug), berti druską, Santa Maria pipirų mišinio, įmušti kiaušinį, miltų ir kefyro po truputį.
Lašinukus ir svogūnus pjaustyti ir truputį pakepinti iki gelsvumo, supilti į bulvių masę (galima ir nekepinti, tiesiog supjausčius supilti į masę). Grybus (kokius turime, virtus) smulkinti ir sudėti į bulvių masę. Viską gerai maišyti.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynus, skanauti su grietine.
Komentarai (3)
-
Nijole
2017-06-28 16:22
Bandysiu
-
ona
2016-05-19 13:45
Jej nera kefyro ar tiks keli saukstai grietines