35 gramai | bruknės (uogienė) |
30 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
25 gramai | taukai (kiaulių) (ar aliejus) |
500 gramų | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
Su blynais patiekiama grietinė ir mėgstama bruknių, spanguolių ar kita uogienė.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių gėlytė su grybų įdaru
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Bulviškienė
- Musak
- Bulviniai blynai su morkomis
- Kugelis
- Vėdarai
- Bulvių kukuliai grybų padaže
- Cepelinai su mėsa
- Bulvių patiekalas
- Bulvių kepsnys
- Bulviniai blynai su grybais
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Bulvių ir cukinijų pyragas
- Kugelis kaimiškai
- Raganos kepsniukas
- Blynai su moliūgais
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Švediški bulviniai blynai
- Įdarytos bulvės
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Paruošimo laikas:
-
Bruknės, uogienė,
35 gramai -
Grietinė,
30 gramų - Druska
-
Taukai (kiaulių), ar aliejus,
25 gramai -
Bulvės,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves sutarkuokite, sudėkite kiaušinį, druską ir išmaišykite. Keptuvėje į įkaitintus taukus šaukštu dėkite bulvių masės, dar kiek paspauskite. Apkepus vienai pusei, apverskite ir apkepkite antrąją. Blynus reikia versti tik vieną kartą, tada jie būna šviesesnės spalvos ir skanesni. Vartomi keletą kartų jie prisigeria taukų ir būna ne tokie skanūs. Kiekvieną blyno pusę kepti po 2-3 minutes.
Su blynais patiekiama grietinė ir mėgstama bruknių, spanguolių ar kita uogienė.
Komentarai (8)
-
Rita
2017-01-21 08:44
O mes kartais valgome su namine obuoliene.
-
greta
2015-01-10 18:17
skanu be galo visada tokius kepu tik bulvinius blynus
-
gjncs
2013-08-20 13:34
Vincentas ... Asile tu raugintas !!!!!!!!
-
saule
2008-11-15 20:06
o jau skanu
-
Vincentas
2008-07-10 22:04
Čia ne blynai, o sklindžiai, nes blynai būna per visą keptuvę ir būtinai su raugu