6 vienetai | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai blynai su dešrelėmis
- Sklindžiai su spirgais
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Bulviniai blynai su sūriu
- Bulviniai blynai su sezamais
- Blynai su razinom ir migdolais
- Dešrelės su bulviniais blynais
- Bulviniai blynai su obuoliais
- Šventiniai blynai
- Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
- Bulviniai blynai su morkomis
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Žemaičių blynai
- Bulviniai blynai
- Bulviniai blynai su įdaru
- Bulviniai grybų sklindžiai
- Bulvių kotletai su porais
- Bulvinė pica
- Virtų bulvių blyneliai
Bulviniai blynai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Pipirai, juodi
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Miltai,
2 vienetai - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves nulupkite, nuplaukite bei susitarkuokite.
Svogūną nulupkite bei susmulkinkite ir dėkite į tarkius.Taip pat įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir masę gerai išmaišykite.
Suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi iš abiejų pusių.Bulviniai blynai patiekiami karšti, pagardinti grietine.
Komentarai (5)
-
Vilė
2016-10-15 13:08
Kam tie miltai, jei dedasi kiaušinis? Nuo miltų blynai tampa kieti:(
-
as
2016-02-14 23:54
2 vienetai miltų jau tikrai taip nesisako. Stiklinės arba šaukštai visiems būtu aiškiau