1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | bulvių (5-6) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
300 gramų | dešra (daktariška) |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | pomidorų padažas (2-3) |
šiek tiek | agurkų (rauginti, 2-3) |
Vegetarai vietoj dešros gali naudoti grybus. Labai skanu ir sotu. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti bulvių kukuliai
- Čekiški bulviniai blynai
- Musak
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Dešrelės su bulviniais blynais
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Bulviniai blynai su grybais
- Kugelis kaimiškai
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Bulvių casserole
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Bulvinis paršelis Kalėdoms
- Skaniosios bulvytės
- Čanachai su čiobreliais
- Bulviniai bokšteliai
- Mėsos - bulvių apkepas
- Rudens blynai
- Bulvės su grietine ir sūriu
- Sūrio kroketai
- Bulvių kepsnys
Bulvinė pica
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas - Bulvės, 5-6
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Dešra, daktariška,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Krapai
- Petražolės
- Pomidorų padažas, 2-3
- Agurkai, rauginti, 2-3
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves sutarkuoti smulkia tarka, įdėti majonezą ir įplakti kiaušinį. Viską gerai išmaišome. Po to supilame į skardą, išteptą aliejumi. Įdedame į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę ir kepame. Tuo tarpu keptuvėje paruošiame garnyrą: smulkiai supjaustome svogūną, dešrą. Juos apkepiname aliejuje, tuomet sudedam pjaustytą agurką ir suberiam krapus bei petražoles ir pomidorų padažą. Viską gerai išmaišome ir sudedam ant orkaitėje kepančių tarkių, padengdami visą paviršių lygiu sluoksniu. Kepame dar 15-20 min. Kai tarkiai jau bus iškepę, ant viršaus užbarstome tarkuotą sūrį. Palaukiam kol jis išsilydys. Pica paruošta.
Vegetarai vietoj dešros gali naudoti grybus. Labai skanu ir sotu. Skanaus.
Komentarai (7)
-
Marija
2015-12-08 23:46
☺☺☺
-
(anonimas)
2010-12-21 07:30
:super: :-D :-)
-
ilgas27
2010-06-22 10:56
:super:
-
liu
2010-03-16 10:28
:taip:
-
danute
2010-03-15 22:26
:bravo: