Bulvės „Akordeonas“
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų sūris (fermentinis)
250 mililitrų sultinys
3 valgomieji šaukštai aliejaus
3 skiltelės česnakas
250 gramų kiaulienos šoninė
šiek tiek prieskoniai
17 vienetų bulvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kiekvieną bulvę nulupkite ir įpjaukite bet ne iki galo kaip pjaustytumėti bulvę griežinėliais.

Į kiekvieną įpjovimą įdėkite po gabaliuką šoninės.

Apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į įkaitintą aliejų. Pakepinkite bulves iš visų pusių apie 5 minutes. Į sultinį išspauskite česnako sulčių ir supilkite į keptuvę.

Virkite bulves apie 15 minučių.

Po to išgriebkite bulves ir sudėkite į kepimo skardą. Apibarstykite sūriu ir pašaukite į 180° C orkaitę 5 minutėms.

Skanaus :-)

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvės „Akordeonas“

Komentarai: 11
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiekvieną bulvę nulupkite ir įpjaukite bet ne iki galo kaip pjaustytumėti bulvę griežinėliais.

Į kiekvieną įpjovimą įdėkite po gabaliuką šoninės.

Apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į įkaitintą aliejų. Pakepinkite bulves iš visų pusių apie 5 minutes. Į sultinį išspauskite česnako sulčių ir supilkite į keptuvę.

Virkite bulves apie 15 minučių.

Po to išgriebkite bulves ir sudėkite į kepimo skardą. Apibarstykite sūriu ir pašaukite į 180° C orkaitę 5 minutėms.

Skanaus :-)

Reklama:

Komentarai (11)


  • Anonimas 2016-12-07 18:58

    Bet skanu


  • Roma 2015-07-20 22:39

    Na jau čia kepti virti vėl kepti, kažkaip neturim ką veikti ar ką?


  • patobulintas receptas 2013-09-14 10:32

    Aš iškart kepu orkaitėje žalias bulves su šonine.
    Riebalų bulvei nuo šoninės būna per akis. O pjaustau įpjovas kas kokie 3-4 mm. todėl ir iškepa greitai. Baigiantis kepimui uždedu sūrio ir giretinės jau tiekiant ant stalo. Paprasčiau nei kepti, visrti it vėl kepti...

    Fantastiškai skanu su krapais :)


  • violeta 2013-08-28 12:57

    Cia jau perdaug kepti virti ir vel kepti galima paprasciau , i orkaite uzdengi folija ir viskas


  • Deima 2013-08-03 09:41

    na man neatrodo taip greit, apkept, pavirti ir pasaut i orkaite. Miltai padazui?


  • ELENA 2012-05-15 15:25

    O KUR MILTUS DĖTI?


  • milda 2012-05-15 14:53

    atrodo labai skaniai ,bandysime gaminti patys:) :super: :super: :super: :super:


  • Rita 2012-04-25 13:20

    Atrodo skaniai, o svarbiausia - paprasta ir greita :super:


Daugiau receptų