Brusketa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | čiabatos (arba fokačija) |
5 vienetai | pomidorai |
4 vienetai | smidras |
2 vienetai | žaliųjų pipirų |
0.5 vieneto | paprika |
50 mililitrų | vynas |
1 sauja | parmezano sūris |
1 sauja | pievagrybiai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | žirnių ankščių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Smidrus perpjauname išilgai pusiau.
2.
Smidrus kepame 2 minutes ant įkaitinto griliaus.
3.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejaus.
4.
Į keptuvę sudedame čili, žaliuosius pipirus, žirnių ankštis, pievagrybius. Apkepiname. Pagardiname druska, pipirais.
5.
Į keptuvę pilame vyno.
6.
Papriką pjaustome juostelėmis.
7.
Duoną supjaustome, apšlakstome aliejumi. Gardiname druska.
8.
Apekptas daržoves dedame ant duonelės.
9.
Gardiname paprika, smidrais.
10.
Ant viršaus užtarkuojame parmezano.
11.
Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandėlė su šonine
- Traškūs svogūnų žiedai
- Medalionai arba mini bandelės su dešrele
- Žvynabudės muštiniai
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Kiaušinis avokade
- Šventiniai sumuštiniai
- Picos - ricos
- Krabų lazdelės tešloje
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Mini picos su majonezu
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Aštrios krevetės grilyje
- Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
- Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
- Vištos spurgos
- Skrebučiai su sūriu
Brusketa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Čiabata, arba fokačija,
1 vienetas -
Pomidorai,
5 vienetai -
Smidras,
4 vienetai -
Žalieji pipirai,
2 vienetai -
Paprika,
0.5 vieneto -
Vynas,
50 mililitrų -
Parmezano sūris,
1 sauja -
Pievagrybiai,
1 sauja - Bazilikas
- Alyvuogių aliejus
- Aitrioji paprika
- Žirnių ankštys
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smidrus perpjauname išilgai pusiau.
Smidrus kepame 2 minutes ant įkaitinto griliaus.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejaus.
Į keptuvę sudedame čili, žaliuosius pipirus, žirnių ankštis, pievagrybius. Apkepiname. Pagardiname druska, pipirais.
Į keptuvę pilame vyno.
Papriką pjaustome juostelėmis.
Duoną supjaustome, apšlakstome aliejumi. Gardiname druska.
Apekptas daržoves dedame ant duonelės.
Gardiname paprika, smidrais.
Ant viršaus užtarkuojame parmezano.
Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...