Brusketa
AUTORIUS:
KOTANYI,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas ciabatta (arba fokačija)
5 vienetai pomidorai
4 vienetai smidrai
2 vienetai žalieji pipirai
0.5 vieneto paprika
50 mililitrų vynas
1 sauja parmezano sūris
1 sauja pievagrybiai
šiek tiek bazilikas
šiek tiek alyvuogių aliejus
šiek tiek aitrioji paprika
šiek tiek žirnių ankštys
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Smidrus perpjauname išilgai pusiau.
2.
Smidrus kepame 2 minutes ant įkaitinto griliaus.
3.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejaus.
4.
Į keptuvę sudedame čili, žaliuosius pipirus, žirnių ankštis, pievagrybius. Apkepiname. Pagardiname druska, pipirais.
5.
Į keptuvę pilame vyno.
6.
Papriką pjaustome juostelėmis.
7.
Duoną supjaustome, apšlakstome aliejumi. Gardiname druska.
8.
Apekptas daržoves dedame ant duonelės.
9.
Gardiname paprika, smidrais.
10.
Ant viršaus užtarkuojame parmezano.
11.
Apšlakstome alyvuogių aliejumi.

Populiariausi receptai šią savaitę

Brusketa

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Smidrus perpjauname išilgai pusiau.

  2. Smidrus kepame 2 minutes ant įkaitinto griliaus.

  3. Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejaus.

  4. Į keptuvę sudedame čili, žaliuosius pipirus, žirnių ankštis, pievagrybius. Apkepiname. Pagardiname druska, pipirais.

  5. Į keptuvę pilame vyno.

  6. Papriką pjaustome juostelėmis.

  7. Duoną supjaustome, apšlakstome aliejumi. Gardiname druska.

  8. Apekptas daržoves dedame ant duonelės.

  9. Gardiname paprika, smidrais.

  10. Ant viršaus užtarkuojame parmezano.

  11. Apšlakstome alyvuogių aliejumi.

Receptą atsiuntė KOTANYI
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų