Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių košė su sūriu
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Bulvių kukuliai
- Skani bulvių košė
- Biri perlinių kruopų košė
- Skani grikių košė
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Manų košė su moliūgu
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Linksmoji bulvių košė
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Bulvių košė su spirgais
- Moliūgų-obuolių džemas
- Grikių košė su daržovėm
- Manų ir moliūgų košė
- Rytietiškas rizotas
- Svarainių ir manų putėsiai
- Moliūgų košė su medumi
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Kepti ryžiai
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...