Brokolinė košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčių košė su miško uogomis
- Moliūgų ir obuolių košė
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Žirnių tyrė
- Žirnių ir bulvių košė
- Airijos bulvių košė
- Vaisinė avižinė košė
- Vaikiška tyrelė
- Bulvių košė su grybais
- Manų košė su bananais
- Avižinė košė su džiovintais vaisiais
- Tarkuotų bulvių košė
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Rabarbarų tyrė
- Grikiai su vištiena
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Grikiais įdaryta paprika
- Bulvių kukuliai
- Makaroniada
Brokolinė košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...