Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Nelabai mėgstu briuselio kopūstų dėl jų savotiško kartumo... Sakoma, kad jie turi likti al dente, nes pervirę ar perkepę tampa kartūs. Bet išvirk tu taip... Bet šįkart tas Nelabai mėgstu briuselio kopūstų dėl jų savotiško kartumo... Sakoma, kad jie turi likti al dente, nes pervirę ar perkepę tampa kartūs. Bet išvirk tu taip... Bet šįkart tas kartumas nebuvo labai ryškus - jį užgožė kumpis. (...daugiau) Milda
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
40 vienetų briuselio kopūstai
20 riekių karštai rūkytas kiaulienos kumpis
1 arbatinis šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Šaldytus briuselio kopūstus kambario temperatūroje atšildyti ir apvirti ne ilgiau kaip 10 - 11 minučių.
2.
Apšlakstyti aliejumi ir suverti ant medinių iešmelių su kumpio juostelėmis ir suvynioti į foliją.
3.
Iki 180 - 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 10 minučių. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Nelabai mėgstu briuselio kopūstų dėl jų savotiško kartumo... Sakoma, kad jie turi likti al dente, nes pervirę ar perkepę tampa kartūs. Bet išvirk tu taip... Bet šįkart tas ( ...daugiau ) Milda
Gaminimo eiga:
  1. Šaldytus briuselio kopūstus kambario temperatūroje atšildyti ir apvirti ne ilgiau kaip 10 - 11 minučių.

  2. Apšlakstyti aliejumi ir suverti ant medinių iešmelių su kumpio juostelėmis ir suvynioti į foliją.

  3. Iki 180 - 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti apie 10 minučių. Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų