Braziliškas saldėsis "Maria Mole"
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai kiaušiniai
150 gramų cukrus
6 arbatiniai šaukšteliai želatina
100 mililitrų vanduo
100 gramų kokoso drožlės
šiek tiek citrinos rūgštis ((pagal skonį))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Želatiną išbrinkinkite vandeny ir ištirpinkite. 20x20cm formą išklokite maistine plėvele ir perbraukite aliejuotu delnu. Formos dugną pabarstykite kokosų drožlėm.
2.
Kambario temperatūros baltymus išplakite iki standžių putų, supilkite cukrų ir dar paplakite, kol ištirps cukrus. Plakant ,plona srovele, supilkite ištirpintą ir atvėsintą želatiną, supilkite kvapus ir citrinos rūgštelę bei viską gerai išplakite iki standžių putų.
3.
Gautas putas supilkite į paruoštą formą, viršų išlyginkite ir apibarstykit kokosų drožlėm bei padėkit į šaldytuvą,kad sustingtų.
Sustingus, ant formos uždėkite lentutę ir ant jos išverskite putėsius. Supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.

Skanu ir ne per saldu. Skonis primena paukščių pieną. Desertą labai tinka mirkyti šokolade.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Braziliškas saldėsis "Maria Mole"

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Želatiną išbrinkinkite vandeny ir ištirpinkite. 20x20cm formą išklokite maistine plėvele ir perbraukite aliejuotu delnu. Formos dugną pabarstykite kokosų drožlėm.

  2. Kambario temperatūros baltymus išplakite iki standžių putų, supilkite cukrų ir dar paplakite, kol ištirps cukrus. Plakant ,plona srovele, supilkite ištirpintą ir atvėsintą želatiną, supilkite kvapus ir citrinos rūgštelę bei viską gerai išplakite iki standžių putų.

  3. Gautas putas supilkite į paruoštą formą, viršų išlyginkite ir apibarstykit kokosų drožlėm bei padėkit į šaldytuvą,kad sustingtų.
    Sustingus, ant formos uždėkite lentutę ir ant jos išverskite putėsius. Supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.

    Skanu ir ne per saldu. Skonis primena paukščių pieną. Desertą labai tinka mirkyti šokolade.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Jolanta.M
Reklama:

Komentarai (2)


  • jolka 4 2014-11-26 18:13

    Kiausinis fui....zalias! As bandysiu su grietinele...manau skonis dar geresnis bus.


  • d 2014-09-08 19:44

    Skaju


Daugiau receptų