Braškių uogienė su vanile
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
8000 gramų | braškės |
3500 gramų | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (vanilinis su malta vaniline lazdele) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Cukinijų uogienė
- Braškių uogienė
- Vyšnios savo sultyse
- Paprikų ir aviečių uogienė
- Rabarbarų uogienė
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Bulgariška slyvų uogienė
- Karamelės skonio obuolių uogienė
- Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
- Svarainių uogienė
- Žemuogės cukruje
- Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
- Obuolių košė
- Uogienė su rabarbarais
- Moliūgų uogienė su vaisiais
- Braškių uogienė su sambuka
- Slyvų uogienė su riešutais
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
Braškių uogienė su vanile
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Braškės,
8000 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
3500 gramų -
Cukrus, vanilinis su malta vaniline lazdele,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes nuskabome, nulauname, sudedame į puodą, kuriame virsime, ir užpilame cukrum. Laikom per naktį. Ryte užkaičiam ir verdam ant vdutinės ugnies. Kai uogos suminkštėja suberiam vanilinį cukrų, išmaišome. Dar paverdame ap10 min. Nepamirštame nuolat nugraibyti putas. Aš iš viso šią uogienę verdu 30min., bet, jei buna kietos ir nevandeningos braškes, verdu ilgiau. Į švariai išplautus stiklainius sudedame uogienę ir užsukame dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...