Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Tobulas citrusinių vaisių, mėtų gaivos bei braškių saldumo derinys. Tobulas citrusinių vaisių, mėtų gaivos bei braškių saldumo derinys. Dan Sukker
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų braškės
250 gramų „dansukker“ cukrus uogienėms
1 vienetas citrinos
šiek tiek mėta
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.
2.
Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite citrinos žievelė ir mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.
3.
Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.
4.
Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Tobulas citrusinių vaisių, mėtų gaivos bei braškių saldumo derinys. Dan Sukker
Gaminimo eiga:
  1. Uogas nuplaukite, pašalinkite lapelius ir kotelius. Stambias uogas supjaustykite arba sutrinkite.

  2. Į prikaistuvį suberkite uogas, cukrų uogienėms. Supilkite citrinos sultis, įdėkite citrinos žievelė ir mėtų lapelius. Užvirkite ir 2–5 minutes kaitinkite ant lėtos ugnies.

  3. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies ir atsargiai nugriebkite putas.

  4. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Laikykite vėsioje vietoje.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų