Su šia uogiene Jūsų pusryčių paplotėliai bus išties gardūs. O gal norėtumėte šia uogiene paskaninti ant grotelių keptą vištieną ar kiaulieną?
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite uogas. Tada kartu su cukrumi pavirkite 5 min. Paskui pilkite balzaminį actą, gardinkite juodaisiais pipirais ir dar pavirkite keletą minučių, kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | braškės |
250 gramų | „dansukker“ cukrus uogienėms |
4 valgomieji šaukštai | balzaminis actas |
2 | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žemuogių uogienė
- Skanusis abrikosų džemas
- Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
- Slyvų uogienė su riešutais
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Bruknės savo sultyse
- Sauliaus braškių uogienė
- Šermukšnių uogienė
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
- Erškėtuogių uogienė
- Konservuotos cukinijos
- Rabarbarų ir braškių uogienė
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Aviečių ir persikų uogienė
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Paprasta vyšnių uogienė
- Braškių ir gervuogių džemas
- Mėlynių uogienė
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Braškės,
500 gramų -
„Dansukker“ cukrus uogienėms,
250 gramų -
Balzaminis actas,
4 valgomieji šaukštai -
Pipirai, juodieji,
2 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su šia uogiene Jūsų pusryčių paplotėliai bus išties gardūs. O gal norėtumėte šia uogiene paskaninti ant grotelių keptą vištieną ar kiaulieną?
Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite uogas. Tada kartu su cukrumi pavirkite 5 min. Paskui pilkite balzaminį actą, gardinkite juodaisiais pipirais ir dar pavirkite keletą minučių, kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...