Braškinis paukščių pienas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
750 gramų braškės (sirupas)
350 gramų varškė
60 gramų cukraus pudra
1 vienetas citrinos (spausta)
1 stiklinė grietinėlės, 35%
3 valgomieji šaukštai braškės (sirupas)
6 valgomieji šaukštai želatina (tirpinta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Keletą braškių atidėkite, kitas išsukite su varške, cukrumi, sirupu, pabaigoje supilkite citrinos sultis. Želatiną ištirpinkite nedidialiame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakite iki standumo, sumaišykite su želatina ir viską supilkite į varškės ir braškių mišinį. Padėkite, kad sustingtu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Braškinis paukščių pienas

Komentarai: 17
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Keletą braškių atidėkite, kitas išsukite su varške, cukrumi, sirupu, pabaigoje supilkite citrinos sultis. Želatiną ištirpinkite nedidialiame kiekyje vandens. Grietinėlę išplakite iki standumo, sumaišykite su želatina ir viską supilkite į varškės ir braškių mišinį. Padėkite, kad sustingtu.

Reklama:

Komentarai (17)


  • aiste ... 2010-03-21 13:38

    nezinau man normalu ;-)


  • (anonimas) 2010-03-10 16:43

    Norint sintetinio skonio-rinkites grietinele is flakono... Aisku, kad plakama grietinele 35% pats geriausias pasirinkimas...


  • PROFE 2009-06-22 18:55

    JEIGU PARAŠYTA ,,IŠPLAKTI IKI STANDUMO" TAI REIŠKIA KAD GRIETINĖ TURI BŪTI RIEBI IR SKYSTA !!! :-) mielieji :super:


  • SANDRA 2009-02-06 22:02

    bandom :)


  • Bajoras 2008-11-10 14:18

    Aš darau taip.Imu biskvitą skirtą tortų gamybai.Padalinu pusiau,kad būtu ploniau.Imu formą,,Širdelę'' i dugną dedu biskvitą.Ant viršaus paukščių pienas.Kai sušala puošiu švieže braške su lapeleis.Gražei atrodo ir patogu pateikti.


  • Olga 2008-10-07 14:10

    Parduotuvese yra specialiai plakimui skirta grietinele :) Manau, cia jin puikiai tiktu :)


  • Agnė 2008-07-29 13:47

    Nu reiks pabandyti. Cukraus turbut uzteks, jei jau taip raso


  • rene 2008-07-27 23:26

    ar nemazoka cukraus?


  • rene 2008-07-27 23:26

    ar nemazoka cukraus?


  • Andrius 2008-07-24 23:19

    Jei grietinele plakti reikia, reiskia ji turi buti pries tai skysta, paneles mielosios.


Daugiau receptų