Braškes sudėti į didelį ąsotį.
Užpilti cukrumi ir pilti brendį. Laikyti 8 valandas šaldytuve.
Tada supilti atšaldytą vyną.
Prieš patiekiant į taures įdėti keletą braškių.
Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
300 gramų | braškės |
75 gramai | cukrus |
75 mililitrai | brendis |
1 butelis | vynas (sausas, raudonas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gervuoginis putojančio vyno kokteilis
- Braškių skonio putojantis vynas
- Kalėdinis vynas
- Šalta arbata su alkoholiu
- Karštas raudonas vynas – nuo visų ligų
- Agrastų vynas
- Žiemos arbata
- Kokteilis „Sniego karalienė“
- Arbatos punčas
- Vyno ir romo punšas
- Citrinų skonio putojančio vyno kokteilis
- Berry-Infused kokteilis
- Braškinis putojantis vynas
- Vyno kokteilis
- Arbūzinis punšas
- Putojančio vyno kokteilis
- Karštas raudonas vynas
- Citrininis putojančio vyno punšas
- Putojantis vynas su spanguolėmis
- Putojančio vyno–žagarės kokteilis
Braškinis brendžio ir vyno gėrimas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Braškės,
300 gramų -
Cukrus,
75 gramai -
Brendis,
75 mililitrai -
Vynas, sausas, raudonas,
1 butelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes sudėti į didelį ąsotį.
Užpilti cukrumi ir pilti brendį. Laikyti 8 valandas šaldytuve.
Tada supilti atšaldytą vyną.
Prieš patiekiant į taures įdėti keletą braškių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...