500 mililitrų | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
300 mililitrų | kvietiniai miltai |
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, subert miltus ir nuolat maišydama supilti pieną, įpilame šaukstą aliejaus. Tešlą labai gerai išmaišyk. Kepame plonus blynelius. Iškeptus blynus atvėsink. Kol blynai vės paruošiame įdara. Grietinėlę suplak su cukrumi, įmaišyk varškę ir vanilinį cukrų. Ant vieno blyno užtepkite įdaro, tada uždėk kelias griežinėliais supjaustytas braškes ir vėl blynas, įdaras, braškės. Kai baigsi tortą ant viršaus uždek vieną sveiką (neperpjautą) braškę.
SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blyneliai su razinomis
- Morkų blyneliai
- Manų košės blynai
- Vištienos širdelių blyneliai
- Purūs SPELTOS blyneliai
- Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
- Blynai su sojos faršu
- Vištienos blyneliai
- Avižinių dribsnių blynai
- Blynai
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Žvaigždžių pusryčiai
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Šokoladiniai blynai
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
- Vištienos blyneliai
Blynų tortukas
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
500 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Aliejus
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Kvietiniai miltai,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui: 600ml varškės, plaktos grietinėlės, 100g cukraus, šaukstelio vanilinio cukraus,500 g uogų (geriausia braškių).
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, subert miltus ir nuolat maišydama supilti pieną, įpilame šaukstą aliejaus. Tešlą labai gerai išmaišyk. Kepame plonus blynelius. Iškeptus blynus atvėsink. Kol blynai vės paruošiame įdara. Grietinėlę suplak su cukrumi, įmaišyk varškę ir vanilinį cukrų. Ant vieno blyno užtepkite įdaro, tada uždėk kelias griežinėliais supjaustytas braškes ir vėl blynas, įdaras, braškės. Kai baigsi tortą ant viršaus uždek vieną sveiką (neperpjautą) braškę.
SKANAUS!