400 gramų | jautienos faršas (arba kiaulienos faršas) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
200 mililitrų | jogurtas (liesas) |
200 mililitrų | vanduo (šiltas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
230 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
Jautienos faršą suprieskuoniuoti ir pakepinti ant keptuvės 10 min. Po to sudėti susmulkintus svogonus, išmaišyti ir pakepinti ant vidutinės augnies dar 5 min.
Blynams užmaišome tešlą iš jogurto, vandens, kiaušinių, miltų, aliejaus, kepimo miltelių ir prieskonių.
Kepti plonus blynus per visą keptuvės plotį.
Po to į kiekvieną blyną idėti įdaro šaukštelį-du ir susukti.
Susuktus blynus dar kartą pakepinti ant keptuvės, kad abi pusės gražiai apskrustų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
- Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
- Ruginiai blynai
- Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
- Lietiniai su silkės įdaru
- Blyneliai
- Lietiniai su maskarponės sūriu
- Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
- Dideli blynai
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Blyneliai su įdaru
- Pasninko blyneliai
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Blyneliai su varške
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Šokoladiniai lietiniai blynai
- Blynų tortas mažiesiems
- Lietiniai su obuolais
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Lietiniai su vaniliniu kremu
Blyneliai su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Jautienos faršas, arba kiaulienos faršas,
400 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Cukrus
- Druska
-
Jogurtas, liesas,
200 mililitrų -
Vanduo, šiltas,
200 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
230 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iškepiau 14 blynų.
Jautienos faršą suprieskuoniuoti ir pakepinti ant keptuvės 10 min. Po to sudėti susmulkintus svogonus, išmaišyti ir pakepinti ant vidutinės augnies dar 5 min.
Blynams užmaišome tešlą iš jogurto, vandens, kiaušinių, miltų, aliejaus, kepimo miltelių ir prieskonių.
Kepti plonus blynus per visą keptuvės plotį.
Po to į kiekvieną blyną idėti įdaro šaukštelį-du ir susukti.
Susuktus blynus dar kartą pakepinti ant keptuvės, kad abi pusės gražiai apskrustų.
Komentarai (3)
-
(anonimas)
2011-09-19 18:19
%-) nice work from england