Blynai su lašiša
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša |
300 gramų | miltai |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Gaminame blynų tešlą: kiaušinius išplakame tuomet pilame pieną ir druską. Sijojame į plakinį miltus.
2.
Lašišą supjaustome nedideliais gabalėliais.
3.
Kepame blynus keptuvėje: dedame šaukštą tešlos, tuomet įdedame gabalėlį lašišos ir dar tešlos.
4.
Apkepiname blynus iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Saulytė“
- Pusrytiniai blyneliai
- Virtinukai su sūriu
- Makaroninis su krabais
- Blynų tortukas
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
- Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Bulviniai blynai su grybais
- Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
- Obuolių ir morkų blynai
- Vištienos blyneliai
- Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
- Blyneliai su apelsininiu kremu
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Krevečių blyneliai
Blynai su lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša,
500 gramų -
Miltai,
300 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminame blynų tešlą: kiaušinius išplakame tuomet pilame pieną ir druską. Sijojame į plakinį miltus.
Lašišą supjaustome nedideliais gabalėliais.
Kepame blynus keptuvėje: dedame šaukštą tešlos, tuomet įdedame gabalėlį lašišos ir dar tešlos.
Apkepiname blynus iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...