2 valgomieji šaukštai | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
500 mililitrų | alaus (tamsus) |
1 kilogramas | jautiena (kubeliais) |
500 mililitrų | sultinys (jautienos) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai (kubeliais) |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrios vištų kepenėlės
- Vištiena su abrikosais
- Virta aviena su pomidorais
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Troškinta vištiena su daržovėmis
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Kareiviškas kiaulienos troškinys
- Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Pupelių troškinys su sūriu
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Troškintos vištų blauzdelės
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Daržovių troškinys
- Kinietiška kiauliena
- Troškinys - ruduo
- Veršiena su vyno padažu
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Troškinti rauginti kopūstai
- Indiška vištiena visai šeimai
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Alus, tamsus,
500 mililitrų -
Jautiena, kubeliais,
1 kilogramas -
Sultinys, jautienos,
500 mililitrų -
Kiaulienos lašiniai, kubeliais,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Čiobreliai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Puode užkaičiam aliejų ir sudedam jautieną, padruskinam ir papipirinam. Kepam, kol mėsa jau nebus raudona. Mėsa su savom sultim išimam ir į tą patį puodą pakepinam lašinukus. Kai paskrus, išimam ir uždedam ant jautienos. Ir vėl į tą patį puodą dedam svogūnus ir cukrų ir pakepinam apie 15 min ant labai žemos ugnies. Tada įdedam jautienos sultinio kubelį, išmirkytą 500ml karsto vandens. Kai padažas sutirštės, dedam jautieną ir lašinukus atgal į puodą ir užpilam viską alumi. Leidžiam užvirti ir dedam puodą į orkaitę maždaug 2 val and 160-180 C temperatūros. Patiekiam su bulvių koše arba bulve, kepta su lupyna. Skanaus!
Komentarai (4)
-
gina
2015-02-16 20:43
Mmm...atrodo skaniai...