šiek tiek | batonas |
šiek tiek | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kumpio suktinukai
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Gaspadoriaus užkanda
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Grybų užkandis
- Omletas su krevetėmis
- Krabų lazdelės tešloje
- Įdaryti vištiena pomidorai
- Skanios "Bačkutės"
- Duona įdaryti pomidorai
- Gaivi sūrio užkandėlė
- Kamuoliukai su slyvomis
- Nesaldūs keksiukai
- Dešriukai
- Suši
- Roterdamo riekelės
- Silkutė su cinamonu
- Naminis lavašas
- Įdarytos bulvės
Batono pyragėliai
- Batonas
- Kiaušiniai
- Cukrus
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į keptuvę įpilti aliejaus ir kaitinti, o per tą laiką: Į dubenį įmušti 3 (kiaušinių kiekį žiūrėti pagal norimas porcijas). Įberti 5 kupinus šaukštelius cukraus. Išmaišyti. Į gautą masę merkti batono riekeles (perpjautas pusiau, ar dar smulkiau). Išmitkytą batoną dėti keptuvėn ir kepti abi puses.
Komentarai (8)
-
lietuvis
2010-11-30 18:25
mes darem sita patiekala.galit patalpinti nuotrauka plz. :super: ;-) :-)
-
kene devlilge
2009-11-21 22:14
paprasta, lengva ir skanu :super:
-
Dijana
2009-10-27 15:21
Labai paprasta ir skanu svarbiausia neužima dauk laiko gamyba :-)
-
gabriele
2009-09-30 14:50
sie blyneliai tikrai skanus ;-)
-
plius
2009-09-09 19:13
jei norit daugiau skystalo ipilkit pieno ;) dar skaniau.
-
hmmmmmmm :P
2009-08-25 14:07
kazkaip labai paprasta bet visai valgoma ir neuzima daug laiko %-)