2 litrai | sultinys (mėsos) |
2 vienetai | bulvių |
2 vienetai | burokėliai |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (arba sviestas) |
1 sauja | grybai (džiovinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų moliūgų sriuba
- Sušildanti daržovių sriuba
- Burnočių sriuba
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Sūrio sriuba
- Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Daržovių sriubytė "Vasara"
- Šviežių daržovių sriuba su vištiena
- Dietinė šparagų sriuba
- Žirnių sriuba
- Agurkų sriuba
- Mėsos ir kaulų sultinys
- Firminė Žavintos žuvienė
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Pupų sriuba
- Balinti baršteliai su grybais
- Lapienė
- Sriuba "Čili"
- Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
- Šamienė
Barščiai su džiovintais grybais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sultinys, mėsos,
2 litrai -
Bulvės,
2 vienetai -
Burokėliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aliejus, arba sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai, džiovinti,
1 sauja - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.
Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.
Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate, barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine.