8 vienetai | baravykai (vidutinio dydžio) |
6 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 | česnakas (skiltelė) |
100 gramų | poras |
50 gramų | vynas (baltas) |
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos salotos su kriaušėmis
- Cezario salotos
- Salotos "Ananasas"
- Lašišos nugarėlių salotos
- Salotos su silke
- Gardžioji makaronų mišrainė
- Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
- Šviežių grybų salotos
- Mišrainė su krabais
- Prancūziškos salotos
- Burokėlių salotos
- Daržovių ir vaisių salotos
- Salotos su perlinėmis kruopomis
- Cezario salotos
- Brokolių salotos
- Tuno salotos
- Prahos salotos
- Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
- Baltoji mišrainė kitaip
- Burokėlių salotos su feta sūriu
Baravykų salotos
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, vidutinio dydžio,
8 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Česnakas, skiltelė,
1 -
Poras,
100 gramų -
Vynas, baltas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite, labai gerai nusausinkite. Supjaustykite juos plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako. Sudėkite pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais. Šiek tiek pakepinkite labai karštai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną ir dar minutę pakepinkite. Užpilkite ant baravykų. Apšlakstykite aliejumi su česnakais.