Populiariausi receptai šią savaitę

Bandelės su cinamonu

Komentarai: 76
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į pašildytą pieną suberti mieles, cukrų (100g) išmaišyti ir palikti keletai minučių. Po to suberti miltus, druskos žiupsnelį ir išminkyti tešlą. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą sviestą (100g) ir pastatyti 50 min. šiltai kad, tešla pakiltų.
Paruoštą tešlą iškočioti 5 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi ir cinamonu (pagal skonį) ir vynioti vyniotinį. Jį supjaustyti 5 cm pločio gabaliukais, sudėti į skardą, 20 min. palikti, kad pakiltų.
Kepti 15-20 min. 200-240 laipsnių temperatūroje.

Reklama:

Komentarai (76)


  • Sim 2016-01-22 23:30

    kaip ispirmo 140g paskuj virsta 100g nieko nesuprantu


  • gabija 2016-01-12 20:56

    superines badutes, labai buvo skanu.


  • patricija 2016-01-12 20:54


  • as 2016-01-12 20:26

    Suuuuupeerrrrrr, labai skanios, minkštos bandelės.


  • paulina 2015-10-21 19:21

    Labai skanu dar du kartus isikepiau


  • Milkaa 2015-08-27 15:40

    Gavosi labai skanios bandelės man g miltų kaip tik. Tobulos bandelės.
    Patiko.


  • xxx 2015-03-02 18:37

    labai skanios bulkutes tik reikia daugiau biški miltu dėti


  • Daiva 2015-02-16 11:56

    Taip, čia negera proporcija tarp miltų ir pieno...


  • xxx 2015-02-01 02:51

    Nemokat gamint isvis nerasykit. Kas per pliurza su 300g miltu ir 300ml pieno


  • rasa 2015-01-24 16:22

    Nesamone kazkokia su tokiu kiekiu miltu nieks nesigavo


Daugiau receptų