Populiariausi receptai šią savaitę

Bandelės su cinamonu

Komentarai: 70
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į pašildytą pieną suberti mieles, cukrų (100g) išmaišyti ir palikti keletai minučių. Po to suberti miltus, druskos žiupsnelį ir išminkyti tešlą. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą sviestą (100g) ir pastatyti 50 min. šiltai kad, tešla pakiltų.
Paruoštą tešlą iškočioti 5 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi ir cinamonu (pagal skonį) ir vynioti vyniotinį. Jį supjaustyti 5 cm pločio gabaliukais, sudėti į skardą, 20 min. palikti, kad pakiltų.
Kepti 15-20 min. 200-240 laipsnių temperatūroje.

Reklama:

Komentarai (70)


  • xxx 2015-03-02 18:37

    labai skanios bulkutes tik reikia daugiau biški miltu dėti


  • Daiva 2015-02-16 11:56

    Taip, čia negera proporcija tarp miltų ir pieno...


  • xxx 2015-02-01 02:51

    Nemokat gamint isvis nerasykit. Kas per pliurza su 300g miltu ir 300ml pieno


  • rasa 2015-01-24 16:22

    Nesamone kazkokia su tokiu kiekiu miltu nieks nesigavo


  • EDITA 2013-11-27 14:53

    O KIAUSINIU NEREIKIA???


  • editka22 2012-09-21 17:10

    Gavosi SUPER!!!!!!!!! dekoju Raimonda


  • Marcius 2012-02-19 11:34

    Zmones uzknisot su savo "negigauna tos bandeles" jei nesigauna vadinasi blgai kazka darot, gal kazko nedadejot. Man is pirmo karto pavyko tik galejo minkstesnes but, bet pats kaltas nepaziurejau, kad miltu daugiau reikejo dadeti


  • raminta 2011-11-24 15:07

    o ar galima kepti bandeles pavyzdziui be mieliu arselis:


  • Olia 2011-10-06 12:26

    Labai skanus receptas kai padariau seimai labai patiko aciu labai.


  • daiva 2011-09-05 23:38


Daugiau receptų