1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | prieskoniai |
500 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | pievagrybiai |
500 gramų | sluoksniuotos tešlos |
Iš tešlos lakštų puodeliu ar stikline išspaudžiame rutulius ir į jų vidurį dedame paruošto vištienos ir pievagrybių įdaro, formuojame bandeles ir sudėliojame jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepame kiaušinio plakiniu. Paruoštas bandeles reikia palikt 45 min., kad truputį iškiltų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Močiutės bandelės su obuoliais
- Bandelės su kriaušėmis
- Bandelės vasaros užkandžiams
- Dešrelės tešloje
- Bandelės su įdaru
- Bandelės hamburgeriams
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Bandelės su dešrelėmis (su šaldytuve kildinta tešla)
- Bandelės su kumpio įdaru
- Bandelės iš batono
- Padangėlės
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Minkštos bandelės su dešrelėmis
- Bandelės su džemu
- Sūrio pyragėliai
- Kvietinės bandelės
- Vengriški pyragėliai
- Žuvies spurgytės
- Aguonų vyniotinukai
- Bandelės su lašinukų įdaru
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Pievagrybiai,
2 vienetai -
Sluoksniuota tešla,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlos lakštus ištraukiau iš pakuotės, kad atitirptų (pirktinė paprastai užšaldyta). Tuo tarpu pasigaminame įdarą. Vištieną išverdame. Susmulkiname trintuve. Svogūną ir ir trintuve smulkintus pievagrybius trumpai apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus. Sumaišome su išvirta vištiena. Pagal skonį įsidedame druskos, pipirų, prieskonių.
Iš tešlos lakštų puodeliu ar stikline išspaudžiame rutulius ir į jų vidurį dedame paruošto vištienos ir pievagrybių įdaro, formuojame bandeles ir sudėliojame jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepame kiaušinio plakiniu. Paruoštas bandeles reikia palikt 45 min., kad truputį iškiltų.Praėjus tam laiko tarpui, bandeles pašauname orkaitėn ir kepame 15 min. 200°C temperatūroje.