300 gramų | faršas |
500 gramų | miltai |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
250 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pakelis | sausų mielių |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | paprika |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bandelės su cinamonu
- Pyragas su razinomis
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Bulka su šokolado įdaru
- Sūrio pyragėliai
- Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
- Bandelės su mėsa ir paprikomis
- Dešrelės tešloje
- Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
- Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais ir kremu
- Dešriukai
- Spurgos su vyšnių džemu
- Bandelės su kviečiais
- Mielinės bandelės
- Plikytos tešlos pyragėliai su grybų įdaru
- Raugintų kopūstų bandelės
- Nuostabiosios varškės spurgaites
- Bandelės su spanguolėmis
- Įdarytos bandelės
- Migdolinės bandelės
Bandelės su mėsa ir paprikomis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Faršas,
300 gramų -
Miltai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sausos mielės,
1 pakelis - Prieskoniai
-
Paprika,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šiltą pieną suberkite cukrų ir mieles, kad ištirptų. Persijokite į dubenį miltus, padarykite duobutę ir supilkite pieno&mielių mišinį. Palikite stovėti šiltai, kol iškils mielių kepurė. Sudėti aliejų, plaktą kiaušinį ir druską. Viską išmaišyti mentele, vėliau rankomis minkyti tešlą tol, kol nebelips prie rankų. Suformuoti rutulį, jei reikėtų pamėtyti į stalą, tuomet tešla tampa minkštesnė, išeina oras. Suformuoti 20 rutulėlių.
Į faršą įdėti susmulkintą svogūną, papriką ir pagardinti prieskoniais.
Iškočioti apskritimus apie 5-6 mm. dėti įdarą ir suformuoti bandelę. Bandeles dėti į orkaitę, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 190°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.