250 gramų | kvietiniai miltai |
5 gramai | mielės (sausos) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
125 mililitrai | vanduo (šiltas) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
100 gramų | sūris |
šiek tiek | petražolės (šviežios) |
Tešlą iškočiokite stačiakampio formos, dėkite sūrį, lašinukus bei petrašoles, tačiau viena kraštą palikite šiek tiek neuždėtą įdaru. Susukite į ritinį, taip kad kraštas be įdaro būtų išorėje ir užlipdytų ritinį. Susuktą ritinį supjaustykite gabaliukais ir juos dėkite į skardą, ištiestą kepimo popieriumi. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30 minučių pastovėti.
Orkaitę įkaitinkite iki 200C. Kepkite bandeles 15-20 minučių, kol paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bandelės su cinamonu
- Bandelės su aguonomis
- Lazdelės su sūriu
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Varškės bandelės
- Bandelės su daržovių įdaru
- Bandelės su cinamonu
- Mielinės bandelės su kokoso įdaru
- Bandelės su kumpio įdaru
- Bandelės su cinamonu
- Bandelės su aguonomis
- Bandelės
- Keksiukai su mėlynėmis
- Sūrio pyragėliai
- Pyragaičiai su įdaru
- Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
- Bandelės vyrams
- Pyragėliai su mėsa
- Bandelės prie arbatos
- Bandelės su cinamonu
Bandelės su lašinukų įdaru
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Mielės, sausos,
5 gramai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo, šiltas,
125 mililitrai -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Sūris,
100 gramų - Petražolės, šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį persijoti miltus, įdėti mielių, druskos, aliejaus ir vandens ir minkyti, kol tešla gausis minkšta ir elastinga. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir padėkite šiltai 45-60 minučių.
Tešlą iškočiokite stačiakampio formos, dėkite sūrį, lašinukus bei petrašoles, tačiau viena kraštą palikite šiek tiek neuždėtą įdaru. Susukite į ritinį, taip kad kraštas be įdaro būtų išorėje ir užlipdytų ritinį. Susuktą ritinį supjaustykite gabaliukais ir juos dėkite į skardą, ištiestą kepimo popieriumi. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30 minučių pastovėti.
Orkaitę įkaitinkite iki 200C. Kepkite bandeles 15-20 minučių, kol paruduos.