Bandelės su lašinukų įdaru
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų kvietiniai miltai
5 gramai mielės (sausos)
0.5 arbatinio šaukštelio druska
2 valgomieji šaukštai aliejaus
125 mililitrai vanduo (šiltas)
100 gramų kiaulienos lašiniai
100 gramų sūris
šiek tiek petražolės (šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į dubenį persijoti miltus, įdėti mielių, druskos, aliejaus ir vandens ir minkyti, kol tešla gausis minkšta ir elastinga. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir padėkite šiltai 45-60 minučių.

Tešlą iškočiokite stačiakampio formos, dėkite sūrį, lašinukus bei petrašoles, tačiau viena kraštą palikite šiek tiek neuždėtą įdaru. Susukite į ritinį, taip kad kraštas be įdaro būtų išorėje ir užlipdytų ritinį. Susuktą ritinį supjaustykite gabaliukais ir juos dėkite į skardą, ištiestą kepimo popieriumi. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30 minučių pastovėti.

Orkaitę įkaitinkite iki 200C. Kepkite bandeles 15-20 minučių, kol paruduos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bandelės su lašinukų įdaru

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į dubenį persijoti miltus, įdėti mielių, druskos, aliejaus ir vandens ir minkyti, kol tešla gausis minkšta ir elastinga. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir padėkite šiltai 45-60 minučių.

Tešlą iškočiokite stačiakampio formos, dėkite sūrį, lašinukus bei petrašoles, tačiau viena kraštą palikite šiek tiek neuždėtą įdaru. Susukite į ritinį, taip kad kraštas be įdaro būtų išorėje ir užlipdytų ritinį. Susuktą ritinį supjaustykite gabaliukais ir juos dėkite į skardą, ištiestą kepimo popieriumi. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite 30 minučių pastovėti.

Orkaitę įkaitinkite iki 200C. Kepkite bandeles 15-20 minučių, kol paruduos.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų