3 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
0.5 kilogramo | kvietiniai miltai |
10 gramų | mielės |
300 gramų | dešrelės |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
1 sauja | krapai |
0.5 litro | aliejaus |
350 mililitrų | pienas |
Suformuokite iš tešlos paplotėlius.
Ant kiekvieno paplotėlio dėkite įdaro: dešrelę arba sūrio gabaliuką ir krapų.
Kiekvieną bandelę apspauskite, kad įdaras liktų viduje.
Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (apie 5 minutes).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminė bulka su sezamais
- Bandelės iš batono
- Skandinaviškos bandelės
- Bandelės su kopūstais
- Mielinės bandelės su kokoso įdaru
- Bandelės su cinamonu
- Pyragaičiai su įdaru
- Varškės bandelės
- Bandelės prie arbatos
- Karštos bandelės
- Skaniosios bandelės su mėsa
- Bulvinės bandelės
- Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su persikais ir kremu
- Zanza
- Bandelės su obuoliais pabarstyta cinamonu
- Kvietinės bandelės
- Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Keksiukai su mėlynėmis
- Mielinės bandelės
- Spurgos su vyšnių džemu
Bandelės su įdaru
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
0.5 kilogramo -
Mielės,
10 gramų -
Dešrelės,
300 gramų -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Krapai,
1 sauja -
Aliejus,
0.5 litro -
Pienas,
350 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išplakite kiaušinius su pienu ir druska. Ištirpinkite piene mieles ir suberkite miltus. Tešlą gerai išmaišykite. Kai nebesimaišo su įrankiais, išmaišykite rankomis.
Suformuokite iš tešlos paplotėlius.
Ant kiekvieno paplotėlio dėkite įdaro: dešrelę arba sūrio gabaliuką ir krapų.
Kiekvieną bandelę apspauskite, kad įdaras liktų viduje.
Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagelsta (apie 5 minutes).
Komentarai (4)
-
nijole
2014-05-08 22:03
atrodo skanu, bet tešlą idėčiau truputi cukraus receptas patiko ąčiu
-
Laura
2012-07-25 16:48
RIEBU IR NESVEIKA :(((