Bananų pyragas
AUTORIUS:
Marija
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
125 gramai sviestas
240 gramų rudasis cukrus
2 vienetai kiaušiniai
2 vienetai bananai
125 mililitrai pienas
175 gramai kvietiniai miltai
1 žiupsnelis druska
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
75 gramai kokoso drožlės
1 žiupsnelis cinamonas
1 žiupsnelis muskatas
1 žiupsnelis kardamonas
1 žiupsnelis kvapieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą, kambario temperatūros, išsukti su cukrumi.
2.
Įmaišyti išplaktus kiaušinius ir pieną.
3.
Suberti druską, miltus, prieskonius ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išsukti.
4.
Gerai išnokusius bananus padalinti į dvi dalis ir perpjauti per pusę.
5.
Bananus pavolioti kokoso drožlėse.
6.
Sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
7.
Ant bananų užpilti tešlą. Paviršių išlyginti.
8.
Kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei pagaliuką įsmeigus į pyragą jis lieka sausas, vadinasi pyragas iškepė.
9.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Bananų pyragas

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sviestą, kambario temperatūros, išsukti su cukrumi.

  2. Įmaišyti išplaktus kiaušinius ir pieną.

  3. Suberti druską, miltus, prieskonius ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išsukti.

  4. Gerai išnokusius bananus padalinti į dvi dalis ir perpjauti per pusę.

  5. Bananus pavolioti kokoso drožlėse.

  6. Sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.

  7. Ant bananų užpilti tešlą. Paviršių išlyginti.

  8. Kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei pagaliuką įsmeigus į pyragą jis lieka sausas, vadinasi pyragas iškepė.

  9. Skanaus!

Receptą atsiuntė Marija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų