125 gramai | sviestas |
240 gramų | rudasis cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | bananai |
125 mililitrai | pienas |
175 gramai | kvietiniai miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
75 gramai | kokoso drožlės |
1 žiupsnelis | cinamonas |
1 žiupsnelis | muskatas |
1 žiupsnelis | kardamonas |
1 žiupsnelis | kvapieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šimtalapis su varške
- Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
- Olandiškas ryžių pyragas
- Obuoliuotis "Diena - naktis"
- Onutės šimtalapis
- Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
- Vištienos pyragas
- Keksiukai
- Jogurtinis pyragas
- Velykinis pyragas
- Pyragas su mandarinais
- Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
- Slyvų pyragas
- Minkštutis obuolių pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
- Pavasariškai žalias pyragas
- Mėlynių pyragas
Bananų pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sviestas,
125 gramai -
Rudasis cukrus,
240 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bananai,
2 vienetai -
Pienas,
125 mililitrai -
Kvietiniai miltai,
175 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kokoso drožlės,
75 gramai -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Muskatas,
1 žiupsnelis -
Kardamonas,
1 žiupsnelis -
Kvapieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą, kambario temperatūros, išsukti su cukrumi.
Įmaišyti išplaktus kiaušinius ir pieną.
Suberti druską, miltus, prieskonius ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išsukti.
Gerai išnokusius bananus padalinti į dvi dalis ir perpjauti per pusę.
Bananus pavolioti kokoso drožlėse.
Sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Ant bananų užpilti tešlą. Paviršių išlyginti.
Kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei pagaliuką įsmeigus į pyragą jis lieka sausas, vadinasi pyragas iškepė.
Skanaus!