Bananų blynai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
100 gramų kvietiniai miltai
300 mililitrų pienas
šiek tiek druska
1 valgomasis šaukštas cukrus (padažui)
2 vienetai kiaušiniai
2 vienetai bananai
1 arbatinis šaukštelis apelsinų (padažui)
1 vienetas apelsinų (padažui)
1 arbatinis šaukštelis cukrus (padažui)
2 valgomieji šaukštai romas (tamsus, padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Išplakite kiaušinius su pienu, druska ir cukrumi.
Įmaišykite miltus.
Įkaitinkite keptuvėje 1 šaukštą aliejaus ir kepkite blynus. Pilkite 2 šaukštus tešlos ir ant tešlos sudėkite bananų griežinėlius. Apkepkite blynus iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.

Padažas: išspaustas apelsinų sultis supilkite į puodelį ir užkelkite ant ugnies. Įmaišykite cukrų ir žieveles. Kai cukrus ištirps, įmaišykite romą ir nukelkite nuo ugnies.

Blynus patiekite su padažu. :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Bananų blynai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išplakite kiaušinius su pienu, druska ir cukrumi.
Įmaišykite miltus.
Įkaitinkite keptuvėje 1 šaukštą aliejaus ir kepkite blynus. Pilkite 2 šaukštus tešlos ir ant tešlos sudėkite bananų griežinėlius. Apkepkite blynus iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.

Padažas: išspaustas apelsinų sultis supilkite į puodelį ir užkelkite ant ugnies. Įmaišykite cukrų ir žieveles. Kai cukrus ištirps, įmaišykite romą ir nukelkite nuo ugnies.

Blynus patiekite su padažu. :)

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų