Populiariausi receptai šią savaitę

Bananinis tortas-pyragas

Komentarai: 16
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supjaustome bananus, supilame į kepimo indą, užpilame citrinos sulčių, kad neparuduotų. Kitame inde subertus sūrelius, jogurtą ir kiaušinį, viską išmaišome mikseriu ir užpilame ant bananų. Kepame kol iškeps (reikia žiūrėti).

Reklama:

Komentarai (16)


  • Ramūnė 2011-03-13 17:40

    O kiek laiko maždaug kepti. Koks didumo gaunasi? Keliems asmenims?


  • as 2010-12-05 12:52

    nieko netiketino nera nes sureliai taip pat kepa kaip varske ar baltas surys.


  • Martyna 2010-12-04 18:19

    ZIuresim kas gausis, katik idejau i orkaite! Kazkaip neitiketina kepti pyraga is sureliu!! :))))))


  • Roze 2010-07-30 18:26

    Mmm... vakar turejau sveciu %-) tai pabandziau iskepti ;-) tai kai patiekiau tai visiem labai patiko... :soku2:
    Puiku :super:


  • Laima 2010-07-29 11:19

    Mėta, jeigu bandysi gal galetum foto ikelti ;-) ? Nes pas mane fotoaparatas suluzo:(


  • Laima 2010-07-29 11:14

    Mėta, jogurtą galima naudoti kokį panorėsi :-)


  • Mėta 2010-07-27 16:54

    Beje. Jogurtas natūralus ar su priedais?


  • Mėta 2010-07-27 16:50

    Oi kaip skaniai skamba. Visi man skanūs dalykai kartu sumaišyti ir iškepti. Reikės bandyti šįvakar :mmm:


  • Laima 2010-07-24 13:29

    Raimonda, varskes sureliai tie kurie glaistyti :mmm: jie mazdaug 35 g :-)


  • Raimonda 2010-07-23 13:41

    Varškės sureliai-kurie? Tie kurie be glaisto? Po kiek maždaug g?


Daugiau receptų