Bananinis tortas-pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai bananai
2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sultys
6 vienetai varškė (sūreliai)
1 vienetas kiaušiniai
125 gramai jogurtas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustome bananus, supilame į kepimo indą, užpilame citrinos sulčių, kad neparuduotų. Kitame inde subertus sūrelius, jogurtą ir kiaušinį, viską išmaišome mikseriu ir užpilame ant bananų. Kepame kol iškeps (reikia žiūrėti).

Populiariausi receptai šią savaitę

Bananinis tortas-pyragas

Komentarai: 18
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supjaustome bananus, supilame į kepimo indą, užpilame citrinos sulčių, kad neparuduotų. Kitame inde subertus sūrelius, jogurtą ir kiaušinį, viską išmaišome mikseriu ir užpilame ant bananų. Kepame kol iškeps (reikia žiūrėti).

Reklama:

Komentarai (18)


  • Ramūnė 2011-03-13 17:40

    O kiek laiko maždaug kepti. Koks didumo gaunasi? Keliems asmenims?


  • as 2010-12-05 12:52

    nieko netiketino nera nes sureliai taip pat kepa kaip varske ar baltas surys.


  • Martyna 2010-12-04 18:19

    ZIuresim kas gausis, katik idejau i orkaite! Kazkaip neitiketina kepti pyraga is sureliu!! :))))))


  • Roze 2010-07-30 18:26

    Mmm... vakar turejau sveciu %-) tai pabandziau iskepti ;-) tai kai patiekiau tai visiem labai patiko... :soku2:
    Puiku :super:


  • Laima 2010-07-29 11:19

    Mėta, jeigu bandysi gal galetum foto ikelti ;-) ? Nes pas mane fotoaparatas suluzo:(


  • Laima 2010-07-29 11:14

    Mėta, jogurtą galima naudoti kokį panorėsi :-)


  • Mėta 2010-07-27 16:54

    Beje. Jogurtas natūralus ar su priedais?


  • Mėta 2010-07-27 16:50

    Oi kaip skaniai skamba. Visi man skanūs dalykai kartu sumaišyti ir iškepti. Reikės bandyti šįvakar :mmm:


  • Laima 2010-07-24 13:29

    Raimonda, varskes sureliai tie kurie glaistyti :mmm: jie mazdaug 35 g :-)


  • Raimonda 2010-07-23 13:41

    Varškės sureliai-kurie? Tie kurie be glaisto? Po kiek maždaug g?


Daugiau receptų