2 vienetai | sausainiai |
1 vienetas | kondensuotas pienas (indeliais) |
50 gramų | juodojo šokolado |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Abrikosų laiveliai
- Lemon posset
- Ledai su migdolais
- Vaflių tortas
- Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
- Grietinėlės ledai su vanile
- Braškės su šokoladu
- Gervuogių musas
- Plakti ledai
- Tortas "Greitukas"
- Grietinėlės ledai
- Sezaminis gardėsis
- Grietinėlė su braškėmis
- Želė su varške
- Vasariškas desertas
- Desertas "Vojei"
- Varškės sufle su vaisiais
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Lukos želė tortas
- Braškių pienas
Baltasis tinginys
- Paruošimo laikas:
-
Sausainiai,
2 vienetai -
Kondensuotas pienas, indeliais,
1 vienetas -
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sausainius sutrupiname giliame inde. Ištirpiname sviestą, supilame kondensuotą pieną bei juodą šokoladą ir užviriname. Gautą masę užpilame ant sausainių ir gerai išmaišome. Tvirtu maišeliu suformuojame norimo dydžio ir formos tinginį. Truputį atvėsus, dedame į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.
Komentarai (6)
-
Mindaugas
2015-02-11 00:45
Cia minimum reiktu kokiu 5 pakeliu o ne dvieju sausainiu :)
-
?
2015-02-08 22:43
kodėl baltasis, jei su juodu šokoladu?:)o dviejų sausainių ne per daug?:))))))))))))gal pakaktų vieno, ar visai be sausainių:))))))))))))))))))))))))
-
Vėtra
2014-10-28 14:36
2 pakeliai sausainių
-
Alina
2011-06-13 22:10
o kodel baltas? :-D
-
as
2011-06-10 21:10
o kodel ft ner? :-s :-( ;-)