5 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | krapai (pjaustyti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštri salsa
- Padažas "Uncle Ben's"
- Padažas "Čili"
- Padažas lietiniams blynams su mėsa
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Sūrio padažas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Arvydo aromatingas kečupas
- Čilietiškas padažas
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Grybų padažas
- Voveraičių padažas
- Jogurtinis padažas
- Šokolado padažas
- Spanguolių ir obuolių padažas
- Moliūgų kečupas
- Mango padažas
- Krienų padažas
- Šviežių grybų padažas
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
Baltasis padažas
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Krapai, pjaustyti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltai kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos rūgštimi.
Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
Komentarai (6)
-
Ardzio
2017-01-25 21:31
Padažas skanus gavos, tik kam tiek sultinio? 1 stiklinės per akis.