1.25 stiklinės | kvietiniai miltai |
5 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
2 arbatiniai šaukšteliai | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
šiek tiek | citrinų sultys |
500 gramų | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | cukraus pudra |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
Po to tešlą labai plonai iškočioti, supjaustyti įstrižomis juostelėmis (10-12 cm ilgio ir 2-3 cm pločio).
Kiekvieną juostelę per vidurį išilgai įpjauti, vieną juostelės galą pertepti per įpjovimą.
Žagarėlius dėti į karštus taukus. Kai paraus, apversti kita puse.
Iškepus sudėti ant sugeriamojo popieriaus, kad nuvarvėtų riebalai.
Žagarėlius išdėlioti pusdubeniuose ir apiberti cukraus pudra, išmaišyta su vaniliniu cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Obuolių pyragas
- Varškės pyragas su vyšniomis
- Medaus ir bananų pyragas
- Gaivus pyragas
- Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
- Minkštas mandarinų pyragas
- Apkepas „Greitukas“
- Varškės ir apelsinų pyragas
- Morenginiai sausainiai
- Močiutės pyragas kitaip
- Žuvies pyragas
- Pyragas su juodaisiais serbentais
- Šokoladinis tortukas
- Šokoladinis vyšnių pyragas
- Nekeptas varškės tortas
- Naminiai kūčiukai
- Pyragėliai su žuvimi
- Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
- Pyragas su kumpiu ir agurkais
Baltarusiški žagarėliai
-
Kvietiniai miltai,
1 ir 1/4 stiklinės -
Kiaušiniai, tryniai,
5 vienetai -
Grietinė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis - Citrinų sultys
-
Taukai (kiaulių),
500 gramų - Cukraus pudra
- Vanilinis cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš miltų, trynių, grietinės, cukraus ir acto užminkyti tešlą tokią, kaip pyragams (tešloje turėtų atsirasti oro pūslelės), palikti 1-2 val.
Po to tešlą labai plonai iškočioti, supjaustyti įstrižomis juostelėmis (10-12 cm ilgio ir 2-3 cm pločio).
Kiekvieną juostelę per vidurį išilgai įpjauti, vieną juostelės galą pertepti per įpjovimą.
Žagarėlius dėti į karštus taukus. Kai paraus, apversti kita puse.
Iškepus sudėti ant sugeriamojo popieriaus, kad nuvarvėtų riebalai.
Žagarėlius išdėlioti pusdubeniuose ir apiberti cukraus pudra, išmaišyta su vaniliniu cukrumi.