300 gramų | kopūstai |
100 gramų | jūros kopūstai (virti) |
75 gramai | morkos |
40 gramų | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
40 gramų | ryžiai |
30 gramų | aliejaus |
15 gramų | sviestas |
Balandėliai su jūros kopūstais
-
Kopūstai,
300 gramų -
Jūros kopūstai, virti,
100 gramų -
Morkos,
75 gramai -
Svogūnai,
40 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Ryžiai,
40 gramų -
Aliejus,
30 gramų -
Sviestas,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustytus svogūnus, morkas, petražoles pakepkite ant įkaitinto sviesto. Išvirkite ryžius. Balandėlių įdarui ant pakepintų daržovių suberkite ryžius, susmulkintą virtą kiaušinį, virtus jūros kopūstus ir viską gerai permaišykite. Išvirtus baltagūžius kopūstus išardykite lapais, ant jų dėkite faršą, suformuokite balandėlius, pakepinkite ant aliejaus, taip paruoštus balandėlius išvirkite arba orkaitėje ištroškinkite 20-30 minučių. Balandėliai su jūros kopūstais patiekiami su grietine ir pomidorų padažu.