3 vienetai | baklažanai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | svogūnai (nedideli) |
0.25 vieneto | paprika (milteliai) |
šiek tiek | poras (pjaustytas) |
šiek tiek | bazilikas (džiovintas) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | aitriosios paprikos (smulkintas) |
400 gramų | jautienos faršas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | paprika (milteliai) |
20 gramų | moliūgai (sėklos) |
2 saujos | parmezano sūris (tarkuotas) |
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezana. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Koldūnai su mėsa
- Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Kiaulienos kumpis giroje
- Spageti su kukuliais
- Jautienos čenakai
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Kepta menkė
- Naminiai hamburgeriai
- Kepsniukai folijoje
- Kepta veršiena
- Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
- Trapūs,sultingi kibinai
- Kiaulienos guliašas aluje
- Bačkonių suktinukas
- Veršienos kepsnys
- Tomo šašlykai "Skanumėlis"
- Kiaulienos kepsnys
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, nedideli,
2 vienetai -
Paprika, milteliai,
1/4 vieneto - Poras, pjaustytas
- Bazilikas, džiovintas
- Petražolės
- Aitrioji paprika, smulkintas
-
Jautienos faršas,
400 gramų - Druska
- Paprika, milteliai
-
Moliūgai, sėklos,
20 gramų -
Parmezano sūris, tarkuotas,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Baklažanus nuplaukti, perpjauti per pusę, išimti vidurį ir jį supjaustyti mažais kvadratėliais. Morkas bei svogūnus nulupti, supjaustyti mažais kubeliais. Taip pat ir paprikas supjaustome smulkiais kubeliais.
Apkepinti svogūnus, tada sudėti morkas, paprikas, porus ir baklažanus, apkepinti. Įdėti faršą, apkepinti, tada sumesti visus prieskoniu, bei molių sėklas, viską gerai sumaišyti. Gautą masę sudėti i baklažano puseles.
Kepti 200˚C orkaitėje apie 15-20 minučių. Apibarstyti parmezana. Skanaus
Komentarai (4)
-
vaida
2016-07-28 13:14
Patarimas,kad baklazanai nebutu kartaus skonio reikia puse Val.pamirkyti suriam vandenyje.
-
(anonimas)
2011-01-19 20:27
gal ir zeba rejks pamegint wa su mama darau :D :super: