Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
AUTORIUS:
Obelių aliejus
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek vištiena (geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis)
100 gramų sviestas
50 gramų krienai
100 gramų migdolai
1 skiltelė česnakas
2 vienetai morkos
šiek tiek pastarnokas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą.
2.
Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su vištiena.
3.
Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą.
4.
Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite.
5.
Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę.
Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą.

  2. Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su vištiena.

  3. Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą.

  4. Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite.

  5. Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę.
    Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.

Receptą atsiuntė Obelių aliejus
Reklama:

Komentarai (5)


  • Trolis 2016-05-25 18:27

    Labai skani, atrodo neypatingai, bet skonis labai geras


  • Milda 2015-02-24 10:38

    Nelabai skaniai ir ne estetiškai atrodo :/ neragaučiau . . .


Daugiau receptų