šiek tiek | vištiena (geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis) |
100 gramų | sviestas |
50 gramų | krienai |
100 gramų | migdolai |
1 skiltelė | česnakas |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | pastarnokas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virta šerno galva
- Ypatingas jautienos troškinys
- Meksikietiškas troškinys
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
- Miglės guliašas
- Lęšiai su vynu
- Troškinys su kopūstais
- Troškintas triušis
- Fazano troškinys
- Troškinys iš molinio troškintuvo
- Čenachai "Be pastangų"
- Šonkauliai, troškinti kopūstuose
- Troškinta briediena
- Šveicariška veršiena
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Studentiškas troškinys su dešrelėmis
- Vištiena su ryžiais
- Sotusis lauko troškinys greitai
- Avienos ragu
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Vištiena, geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis
-
Sviestas,
100 gramų -
Krienai,
50 gramų -
Migdolai,
100 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
2 vienetai - Pastarnokas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą.
Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su vištiena.
Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą.
Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite.
Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę.
Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
Komentarai (5)
-
Trolis
2016-05-25 18:27
Labai skani, atrodo neypatingai, bet skonis labai geras
-
Milda
2015-02-24 10:38
Nelabai skaniai ir ne estetiškai atrodo :/ neragaučiau . . .