Avižų košė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Ryžių košė
- Manų košė su bananais
- Grikių plovas su vištiena
- Grikių košė su grybais
- Vištiena su ryžiais
- Manų košė su vaisiais
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Moliūginė košė
- Skani manų košė
- Pusryčių košė su miško uogomis
- Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
- Morkų košė su obuoliais
- Manų košė su moliūgu
- Kepti ryžiai
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Bulvių košė
- Virti žirniai
- Avižinė košė su vaisiais
Avižų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Avižiniai dribsniai,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Žalumynai
- Kondensuotas pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...