2 stiklinės | avižinių dribsnių |
2 stiklinės | kokosas (drožlės) |
2 stiklinės | kukurūzų dribsniai (arba pūsti ryžiai) |
1 stiklinė | migdolai (drožlės) |
1 vienetas | kondensuotas pienas |
100 gramų | sviestas |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Moliūginiai saldainiai
- Vaniliniai morengai
- Riešutinis vaflių tortas
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Varškės rutuliukai „Raffaello“
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- „Šokoladinis miškas“
- Šokoladiniai kamuoliukai
- Mini pavlovos
- Saulėgražų ir šokolado saldainiai
- Irisiniai saldainiai
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Kalėdiniai ledinukai
- Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
- Naminiai "Bounti"
- Ledų desertas su „m&m“
- Lizdeliai
- Saldainiai su riešutais
- Džiovintų vaisių rutuliukai
Avižų ir kokosų juostelės
- Paruošimo laikas:
-
Avižiniai dribsniai,
2 stiklinės -
Kokosas, drožlės,
2 stiklinės -
Kukurūzų dribsniai, arba pūsti ryžiai,
2 stiklinės -
Migdolai, drožlės,
1 stiklinė -
Kondensuotas pienas,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus sausus produktus suberiame į didelį dubenį ir sumaišome. Sutirštintą pieną su sviestu pašildome puodelyje ir maišome, kol taps vientisa masė. Pieno ir sviesto mišinį užpilame ant sausų produktų ir gerai išmaišome. Viskas sudrėks ir pradės lipti į krūvą. Paruoštą masę sukrečiame į formą, gerai paspaudžiame, išlyginame, uždengiame maistine plėvele ir padedame į šaldytuvą nakčiai ar bent jau 4-6 val. Kai viskas sustingsta, išimame iš formos ir supjaustome juostelėmis arba kvadratėliais.
Skanaus!