2 stiklinės | avižinių dribsnių |
2 stiklinės | kokosas (drožlės) |
2 stiklinės | kukurūzų dribsniai (arba pūsti ryžiai) |
1 stiklinė | migdolai (drožlės) |
1 vienetas | kondensuotas pienas |
100 gramų | sviestas |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
- Migdoliniai triufeliai
- Karameliniai saldainiai
- Saldūs rutuliukai
- Šokoladiniai saldainiai
- Morengai
- Karamelės saldainukai
- Ledų desertas su „m&m“
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Riešutinis vaflių tortas
- Lizdeliai
- Kalėdiniai ledinukai
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Saldainiukai iš duonos ir datulių
- Tinginys su riešutais
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Imbieriniai saldainiai
- Vynuogės šokolade
- Bananiniai saldainiai
- „Baltosios gėlės“
Avižų ir kokosų juostelės
- Paruošimo laikas:
-
Avižiniai dribsniai,
2 stiklinės -
Kokosas, drožlės,
2 stiklinės -
Kukurūzų dribsniai, arba pūsti ryžiai,
2 stiklinės -
Migdolai, drožlės,
1 stiklinė -
Kondensuotas pienas,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus sausus produktus suberiame į didelį dubenį ir sumaišome. Sutirštintą pieną su sviestu pašildome puodelyje ir maišome, kol taps vientisa masė. Pieno ir sviesto mišinį užpilame ant sausų produktų ir gerai išmaišome. Viskas sudrėks ir pradės lipti į krūvą. Paruoštą masę sukrečiame į formą, gerai paspaudžiame, išlyginame, uždengiame maistine plėvele ir padedame į šaldytuvą nakčiai ar bent jau 4-6 val. Kai viskas sustingsta, išimame iš formos ir supjaustome juostelėmis arba kvadratėliais.
Skanaus!