2 stiklinės | avižinių dribsnių |
200 gramų | mėsa |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Iškepęs apkepas supjaustomas bei patiekiamas su pomidorais, raugintais agurkais ar kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Smaližių liežuvis
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
- Jautienos kepsnys
- Kepenys japoniškai
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Virtas rūkytas kumpis
- Mėsos - daržovių troškinys
- Strėvos suktinis
- Aštrus guliašas
- Kiaulienos kotletai su sūriu
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Kotletai su kiaušiniais
- Mūsų šašlikas
- Virtos kiaulės kojos
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
- Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Avižiniai dribsniai,
2 stiklinės -
Mėsa,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
0.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
1 stiklinė - Kalendra
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dribsniai užpilami šaltu vandeniu ir paliekami, kad išbrinktų. Virta ar kepta mėsa supjaustoma mažais gabalėliais. Svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepami riebaluose ir kartu su mėsa sudedami į dribsnius. Įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių, gerai išmaišoma, sudedama į riebalais išteptą, miltais pabasrtytą skardą ir 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepama 30-40 min.
Iškepęs apkepas supjaustomas bei patiekiamas su pomidorais, raugintais agurkais ar kopūstais.
Komentarai (7)
-
EDITA PETRAVICIENE
2011-06-24 14:34
O KOKIOJ TEMPERATUROJ KEPT REIKIA
-
paulina
2009-04-24 20:02
labi skanuir grazu :super: :super2: :taip: :soku: :super:
-
loreta
2009-03-20 15:29
is sio recepto galima kepti ir kotletus,dribsniai su farsu,tikrai labai skanu :super: