2 stiklinės | avižinių dribsnių |
200 gramų | mėsa |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Iškepęs apkepas supjaustomas bei patiekiamas su pomidorais, raugintais agurkais ar kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Veršienos šašlykas
- Kaspinėliai su špinatais
- Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Skani kiauliena "Funtikas"
- Keptas kumpis
- Pikantiškoji kiauliena
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Šašlykai gurmanams
- Vasaros šašlykiukas
- Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
- Jautienos kepsnys
- Holishki (balandėliai)
- Kiniškos šventės namuose
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Lazaninis makaronų apkepas
- Balandėliai pagal Vidą
- Aurimo šašlykas
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Avižiniai dribsniai,
2 stiklinės -
Mėsa,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
0.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
1 stiklinė - Kalendra
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dribsniai užpilami šaltu vandeniu ir paliekami, kad išbrinktų. Virta ar kepta mėsa supjaustoma mažais gabalėliais. Svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepami riebaluose ir kartu su mėsa sudedami į dribsnius. Įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių, gerai išmaišoma, sudedama į riebalais išteptą, miltais pabasrtytą skardą ir 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepama 30-40 min.
Iškepęs apkepas supjaustomas bei patiekiamas su pomidorais, raugintais agurkais ar kopūstais.
Komentarai (7)
-
EDITA PETRAVICIENE
2011-06-24 14:34
O KOKIOJ TEMPERATUROJ KEPT REIKIA
-
paulina
2009-04-24 20:02
labi skanuir grazu :super: :super2: :taip: :soku: :super:
-
loreta
2009-03-20 15:29
is sio recepto galima kepti ir kotletus,dribsniai su farsu,tikrai labai skanu :super: