Avižinės košės pudingas
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
0.5 stiklinės pienas (neriebus)
0.5 stiklinės avižinių dribsnių
2 valgomieji šaukštai razinos
1 vienetas kiaušiniai (didelis)
4 valgomieji šaukštai jogurtas
2 valgomieji šaukštai klevų sirupas
0.5 arbatinio šaukštelio vanilė (ekstraktas)
0.5 arbatinio šaukštelio cinamonas
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 - 200 °C.
2.
Nedideliame dubenyje sumaišykite pieną, avižas ir razinas. Palikite 15 minučių brinkti. Tuo tarpu suplakite kiaušinį, jogurtą, klevų sirupą ir sumaišykite su išbrinkusia koše.
3.
Masę sukrėskite į specialų indelį kepimui ir kepkite apie 7- 10 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Avižinės košės pudingas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 - 200 °C.

  2. Nedideliame dubenyje sumaišykite pieną, avižas ir razinas. Palikite 15 minučių brinkti. Tuo tarpu suplakite kiaušinį, jogurtą, klevų sirupą ir sumaišykite su išbrinkusia koše.

  3. Masę sukrėskite į specialų indelį kepimui ir kepkite apie 7- 10 minučių.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų